Pařížská pomsta - Berry, Steve, 1955- (Domino, 2013)
Cotton Malone se ještě ani pořádně nevzpamatoval z poslední akce, když mu vtrhne do života americký agent Sam, jemuž jde po krku skupina zabijáků. Malone má o vyděšeném mladíkovi zpočátku velké pochybnosti. Teprve zuřivá přestřelka, z níž oba jen tak tak vyváznou živí, ho přesvědčí, aby se s nečekaným spojencem vydal do noci a ujal se nové, smrtelně nebezpečné mise...