Láska v podsvětí - Cabot, Meg, 1967- (Knižní klub, 2015)
Druhá část dramatického příběhu o lásce více než nesourodé dvojice. Sedmnáctiletá Pierce zatím stále ještě nezemřela. John Hayden, pán podsvětí, ji unesl do přízračného, temného světa mezi nebem a peklem, kde se zdržují duše zemřelých předtím, než se vydají na poslední cestu. John dívce tvrdí, že ji vězní v zájmu její vlastní bezpečnosti, aby ji ochránil před fúriemi, které baží po pomstě. Pierce ho však podezřívá, že pro to má ještě vlastní, ne tak zcela zřejmé důvody. Dívka brzy zjistí, že ona sama je na tomto místě sice chráněna před hněvem fúrií, ale její milovaní, které zanechala v lidském světě, nikoli. Dokáže Johna přesvědčit, aby ji propustil a ona mohla zachránit život blízkého člověka? Nebo bude cena, kterou po ní bude požadovat výměnou za svobodu, příliš vysoká?... 2.díl série Podsvětí