Za 15 minut filozofem - Rooney, Anne, 1959- (Myšlení do kapsy, 2016)
Užitečná, zábavaná a zajímavá příručka, která přináší odpovědi na některé ze základních filozofických otázek, kterými se lidstvo zaobírá odnepaměti - a které vedou k mnoha dalším. Nabízí spoustu prostoru pro duševní gymnastiku a utváření vlastního názoru