Za 15 minut psychologem - Rooney, Anne, 1959- (Myšlení do kapsy, 2016)
Užitečná, zábavaná a zajímavá příručka, která přináší odpovědi na některé z fascinujících otázek ohledně fungování naší mysli. Nemusíme se nutně dobrat ke všem odpovědím – kniha však nabízí spoustu prostoru k vlastním úvahám a závěrům