Čtrnáctý hřích - Patterson, James, 1947- (Klokan (Alpress), 2016)
Detektivka Lindsay Boxerová a její kamarádky se vzpamatovávají z událostí, které pro ně byly málem osudné. Lindsay je šťastná, že jsou v plném počtu. Ulice San Franciska však opět zachvátí hrůza. Město terorizuje gang převlečený za policisty, za sebou nechává řadu mrtvol. Lindsay musí rychle zjistit, zda vrazi nejsou skuteční policisté, dokonce i někteří z jejích známých