Dětský domácí lékař - klíč k rychlému uzdravení - Keicher, Ursula, 1966- (CPress, 2012)
Pokud chcete vědět, jaká nemoc trápí vaše dítě (dříve než se odeberete k lékaři), a pokud patříte mezi příznivce šetrné domácí léčby, pak tato kniha a její praktický přehledný systém vám v tom určitě pomůže