Čtyři myši v černé džungli - Stilton, Geronimo (CooBoo, 2012)
Geronimo je velice výjimečný myšák, který žije v Myšákově na podivuhodném Myším ostrově a ve volném čase sbírá historické kůrky od parmazánu z 18. století, ale hlavně strašně rád píše knihy, v nichž vypráví o svých příhodách. Tentokrát však na sbírání kůrek nebude mít ani vteřinku, ocitne se nečekaně v Černé džungli a bude muset bojovat o holý život. V příběhu se to hemží pavouky, jedovatými hady a nebezpečnými škorpióny!