Musíš mě zachnánit - Stínil, Luděk, 1975- (Erika, 2011)
Luděk Stínil napsal román pro dívky s názvem Musíš mě zachránit. Přestože se za nimi zavřely dveře výchovného ústavu, i oni mají své sny a přání, i oni touží po normálním životě, úplné rodině - a hlavně po svobodě. Někteří z nich jsou se životem v ústavu smíření, jiní si v něm ale připadají jako ve vězení a jejich jediným cílem je útěk! Jenže překonat bdělost vychovatelů, zamčené dveře a mříže, to není zrovna snadný úkol. Přesto se zrodí parta útěkařů, která se o to pokusí.