Country - Steel, Danielle, 1947- (Ikar, 2016)
Stephanie Adamsová byla manželkou úspěšného muže a milující matkou jejich dětí. I když kdysi toužila po šťastnějším životě, naučila se žít s tím, co má. Manžel jí byl dlouhá léta nevěrný, zatímco ona před dětmi pečlivě skrývala jeho chyby. Nečekaná smrt jejího muže ji však náhle postaví před nečekanou volbu: nastal nyní skutečně čas, aby žila i svůj život? Bláznivý výlet do Vegas a náhodné setkání s countryovou hvězdou Chasem Taylorem Stephanie dočista změní hodnoty a štěstí se náhle zdá na dosah. Připustí ale její rodina, že i ona na něj má nárok?