Mluvte jako mluvčí - Šimurka, David (Knihovnicka.cz, 2014)
Nové vydání knihy Mluvte jako mluvčí přináší čtenářům desítky nových druhů originálních cvičení zaměřených na zlepšení mluveného projevu. Pravidelným tréninkem s knihou brzy rozšíříte svou aktivní slovní zásobu v rodném jazyce a zdokonalíte své vyjadřovací i artikulační schopnosti. Naučíte se rychleji vymýšlet konverzační témata v každodenních rozhovorech a debatách nebo lépe obhajovat svůj názor při sporných diskuzích