Bratrstvo krve. - Kotleta, František (fiktivní postava), 1981- (Fantastická Epocha, 2012)
Volné pokračování bestsellerového románu Hustej nářez, který odstartoval cyklus Bratrstvo krve. V první knize to mimozemšťanům ještě prošlo, teď se ale zbytky zdecimovaného upírstva vydaly do posledního boje. A že tenhle boj začíná ve čtvrti plné bojechtivých transvestitů, není nakonec na škodu. Jenže žlutí okupanti mají dost síly vzdorovat, a jestli po něčem touží, tak je to vrátit upíry už navždy do mýtů a legend. Ve hře je ale ještě jeden hráč - někdo podivný a nebezpečný, který za sebou zanechává radioaktivní stopu...