Čtenáři z Broken Wheel doporučují - Bivald, Katarina, 1983- (Host, 2016)
Dvě zcela rozdílné ženy, osmadvacetiletá Sara Lindqvistová ze švédského Haninge a pětašedesátiletá Amy Harrisová z amerického Broken Wheel, si dopisují. Po dvou letech vzájemného vyměňování dopisů se Sara rozhodne, že Amy navštíví. Když však konečně dorazí, Amy je po smrti. Svérázní obyvatelé Broken Wheel se o zmatenou turistku ochotně postarají, Sara zůstává a poprvé v životě nachází skutečné přátele