Jedlé bylinky a plody - Hofmann, Helga (Průvodce přírodou, 2016)
V tomto průvodci najdete výběr nejdůležitějších jedlých bylinek a plodů střední Evropy. Zahrnuje všechny druhy, které při svých toulkách přírodou můžete najít a nasbírat a které možná budete potřebovat identifikovat.