Kreslíme rodinný portrét : jak vytvořit nezapomenutelná díla - Gray, Peter, 1969- (Svojtka & Co, 2015)
Tato kniha je profesionálním průvodcem na cestě k vytváření přesvědčivých kreseb členů rodiny a je ideální pro všechny, kteří s portrétováním začínají