Naučte se kreslit za 6 týdnů : profesionální program - Barber, Barrington (Svojtka & Co, 2015)
Naučit se kreslit není těžké - v této knize najdete sérii lekcí a cvičení, které vás naučí kreslit už za 6 týdnů. Je vhodná pro začátečníky i mírně pokročilé