Ptáci na krmítku - Lang, Angelika (Průvodce přírodou, 2015)
Názorné barevné fotografie a přehledné informativní texty - tento průvodce do kapsy obsahuje vše podstatné k rozeznávání a pozorování ptáků, stavbě krmítek atd