Stromy a keře - Hofmann, Helga (Průvodce přírodou, 2015)
Názorné barevné fotografie a přehledné informativní texty - tento průvodce do kapsy obsahuje vše podstatné pro to, abyste se naučili rozeznávat keře a stromy