Abeceda (z) měst - Lašťovička, Jan, 1956- (Albatros, 2015)
Věřte nebo ne, na každé písmeno z abecedy je na světě nějaké pozoruhodné město. Jan Laštovička je všechna projel a sestavil průvodce, který dětem pomůže nejen s abecedou, ale i s městy.