Abeceda - Branický, Jan, 1975- (Zrnka, 2016)
Pojďte si hrát s abecedou. Zvířátka i věci ožívají ve veselých básničkách Jana Branického a hravých obrázcích Jakuba Hrdličky. Někdy vznikají sice nečekaná spojení, ale o to zábavnější jsou