Indiánská cesta : učení o tom, jak rozprávět s Matkou Zemí - McLain, Gary, 1941- (Dharma, 2008)
V minulosti žili indiáni v harmonii s Matkou Zemí, Otcem Nebem a všemi živými bytostmi. Prostřednictvím příběhů, které vyprávěl dědeček Iron, medicinman Severních Arapahů, svým vnoučatům v předvečer každého úplňku, nám Indiánská cesta ukazuje, jak my všichni můžeme žít v harmonii s okolním prostředím, které zahrnuje Zemi, rostliny, zvířata, naše rodiny i naše domovy. Tyto úplňkové příběhy jsou doplněny dvaceti náměty k prožitkovým hrám, které nám pomáhají pochopit a zažít moudrost původních Američanů.