Krabáci : totálně trapná lovestory - Ellen, Tom (Fragment, 2016)
Krabák - synonymum pro: pan Dokonalý, pan Božský, ten NEJ! Prázdniny - ideální čas pro to najít si toho pravého nebo tu pravou. Přesně to mají v plánu i Sam a Hannah. V partě svých kamarádů jsou totiž poslední, kteří „to“ ještě nemají za sebou, a hodlají s tím něco udělat. Díky vlastní nezkušenosti a také kamarádům, kteří to s nimi myslí dobře, a do všeho se strašně pletou, je místo romantických chvilek čeká jeden trapas za druhým. Ale osud je v tom nenechá. Jen je v tom pořádně vykoupe a na jejich účet se skvěle pobaví. A vy se bavte s ním! Velmi vtipný a autentický příběh o světě teenagerů, prvních láskách a o tom, že najít jeden druhého je někdy pořádná dřina