Merde po evropsku - Clarke, Stephen, 1958- (Plus, 2016)
Merde je zpátky a tentokrát si Stephen Clarke vzal na mušku svého britského ostrovtipu opravdu velké zvíře - byrokratický aparát Evropské unie. Vážně ti cvoci z Bruselu chtějí postavit mimo zákon bingo, dudy a slaninové chipsy?! A skutečně inkoust na bankovkách eura způsobuje u mužů impotenci?! Ale kdeže. Ovšem nelze popřít, že instituce Evropské unie mají četné mouchy. A hrozí, že jich ještě přibude, protože se do Bruselu právě vydal také Angličan Paul West, aby byl k ruce francouzskému poslanci Evropského parlamentu. Na vlastní oči se tak může přesvědčit, jaký je to neskutečný blázinec..