Aféry princezen : pravdivé příběhy - McRobbie, Linda Rodriguez (Nakladatelství Brána, 2014)
Byla jednou jedna krásná princezna, která se nebála podvádět, klamat, svádět nebo vraždit ty, kteří se jí postavili do cesty.