Čtvrtá oběť - May, Peter, 1951 prosinec 20.- (Čínské thrillery, 2016)
Druhý případ detektiva Liho Jena a americké soudní lékařky Margaret Campbellové. Margaret se opět ocitá v situaci, kdy musí zapojit své jedinečné schopnosti, tentokrát během vyšetřování série rituálních poprav v Pekingu. První tři oběti byly zdrogované, svázané, označené plakátem s přezdívkou a číslem, a profesionálně sťaté. Čtvrtá oběť byla popravena stejně, ale s tím rozdílem, že šlo o amerického diplomata čínského původu. Pro všechny je záhadou, proč se Jüan Tchao po několika desítkách let v Americe vrátil do Pekingu, proč se spokojil s nevýnosným úřednickým postem, proč si pronajal byt v ošuntělé části města — nebo proč zemřel stejně bizarním způsobem jako další tři Číňané. Li s Margaret jsou pravdě na stopě, ale zároveň se tak nebezpečně přibližují i k vrahovi, který je připraven obětovat kohokoliv, aby svá tajemství uchránil