Kuchařka pro supertátu - Holinka, Ondřej (Ondřej Holinka, 2015)
Kuchařka pro tatínky je plná receptů prověřených opravdovým tátou a kopou mlsných malých pus. Obsahuje nejen deset tematických kapitol, kdy táta vaří polívky, dělá svačinky i oblíbené omáčky a těstoviny, ale také zápisky z Ondrova deníku, v nichž se mimo jiné dozvíte, jak nepropadnout alkoholismu, jak vyřešit problém a nevyžírat pořád dokola ledničku a mnoho dalších zážitků z jeho šťastných i zoufalejších dní. A kniha dá prostor pro vyjádření se i dalším tátům. Podrobně popsané postupy zvládne i táta nevařící a inspirací budou tomu v kuchyni zběhlému