Nejsem jen přítelkyně - Štorkán, Karel, 1923-2007 (Šulc-Švarc, 2014)
Napínavý román vyžaduje pevné nervy. Dana učí na gymnáziu a řeší nelehkou životní situaci. Rozvedl se s ní manžel zubař a oženil se s mladší ženou, dcerou okresního soudce. Dana se stará sama o syna Aleše, a když ji zaskočí zdravotní problémy, tlačí její bývalý manžel na to, aby syn byl svěřen jen jemu. Mezitím se Dana seznámila s Markem Kraftem, který je pro ni ideální partner. Životní krizi prožívá s Danou její přítelkyně Eliška, někdy tak starostlivá, až je vlezlá. A přinese Daně časopis s reportáží o Markovi. Podle novinářů je dvojnásobný vrah, který unikl jen pro nedostatek důkazů. Eliška manipuluje Danu tak, že už nikomu a ničemu nevěří. Navíc se někdo pokusí Marka zastřelit a fámy v maloměstském prostředí narostou do obludných rozměrů.