Piráti a mořská obluda - Duddle, Jonny (Rebo dětem, 2014)
Poklad na ostrově. cože?! Zlato a diamanty přece kapitán Hamoun a jeho pirátská banda hrdlořezů nenechají ležet ladem! Ve hře je však tajemný houslista a mořská obluda. Touha po bohatství a chamtivost tak nemusí vést ke šťastnému konci!