Piráti odvedle - Duddle, Jonny (Rebo dětem, 2014)
Poklidnou hladinu života v přímořském městečku Slaná Lhota rozčeří Flintovic pirátská rodinka. S chováním nových sousedů se nemohou smířit hlavně obyvatelé Slanečkové ulice - ovšem s výjimkou Matyldy, jíž piráti odvedle připadají báječní!