Uvnitř mé hlavy - Zappia, Francesca (Yoli, 2016)
Alex je dost „divná“ – alespoň tak ji vnímá její okolí. Přitom si jen barví vlasy pestrobarevnými barvami, trpí paranoiou, že jí pronásledují komunisté nebo že jí někdo otrávil jídlo. Je totiž – tak trochu – schizofrenička a plete si vlastní halucinace s realitou. Někdy jde obojí od sebe jen těžko rozlišit, a tak ji často doprovází její mladší sestra Charlie, která za ní stojí za každých okolností. Pro jistotu má Alex u sebe taky fotoaparát a v případě nouze si věci a lidi fotí, jestli nejsou náhodou jen jejím přeludem. Za přelud má nejdřív i Milese, nejdrsnějšího týpka ze školy, dost uzavřeného a taky dost „divného“!