Zabijákova výbava - Biondillo, Gianni, 1966- (Panteon, 2015)
Temný thriller a zároveň divoká road movie o pronásledování zločinu v současné Itálii. Sympatický smolař a schopný detektiv Ferraro se vrátil do Milána. V Římě zanechal komisařku Elenu Rinaldiovou, další nevydařený románek. Vrátil se osamělý a poražený na komisařství do chudé čtvrti, kam ho vážou vzpomínky z dětství. A čeká ho práce: přepadení ve vile s tragickou dohrou. V témže okamžiku končí jeden krkolomný útěk z věznice v krvavé lázni. Uprchlík je bezvýznamný černoch. Proč ho přišlo osvobodit mafiánské komando? Jaká je minulost záhadného muže? Ironií osudu bude Ferraro řešit tuto otázku právě s Elenou Rinaldiovou