Profesor Chytrolín a jeho přátelé.. (O-press, 2012)
Profesor Chytrolín nás zavede do sportovního prostředí. Seznámí vás s různými druhy sportů a jejich pravidly, různými rekordy nebo informacemi, které jsou určitě zajímavé pro všechny.