Little mole and his little car - Miler, Zdeněk, 1921-2011 (Albatros, 2012)
Oblíbený příběh o tom, jak se Krtek rozhodl sestrojit si autíčko, přeložený do angličtiny. Jenže Krtek někde udělal chybu a autíčko nejede. Pomůže mu až kamarádka myška, která mu poradí, kde si má dát autíčko na klíček opravit