Nejznámější pohádky : učíme se anglicky - Zarańska, Joanna (Vašut, 2005)
Netradičně pojatá "učebnice" angličtiny pro začátečníky. Autorka převyprávěla nejznámější pohádky ve dvou jazykových verzích, takže se s její pomocí mohou děti naučit vyprávět tyto příběhy anglicky