Pohádky o zvířátkách - Hodovníková, Alžběta (Svojtka & Co., 2004)
Koza a liška, Chrobák a orel, Závistivý pes, Divočák a liška, Proč je leopard skvrnitý, Kočka a liška, Mravenec a holub, Lev a komáři, Havran a liška, Vlk a beránek, Osel a cvrček, Opičák a kočky, Myš a žába .. to je jen malý výčet poučných bajek - útvaru takřka zapomenutého - z této obrázkové knihy