Goblini : říše na okraji - Willis, Danny (Easton Books, 2007)
Vítejte v Grrymu, říši na okraji - domově goblinů. Je to svět nevídané krásy, plný těch nejúžasnějších, ale zároveň i nejhrozivějších tvorů, jaké si lze představit. A nyní ti nejhorší z tvorů žijících v Grrymu - trollové - upřeli svoji pozornost na Zemi. Toto je poselství Velkého goblina. Varování. Výstraha. Volání do zbraně