Slavné osobnosti : velká obrazová encyklopedie : 1000 - Aykroyd, Peter, 1932- (Svojtka & Co., 2002)
Osudy slavných i smutně proslulých postav - státníků, náboženských vůdců, vědců, vynálezců, filozofů, umělců, sportovců, filmových hvězd, hudebníků a noha dalších osobností, které se zapsaly do světové historie