One Direction : 1D - O'Shea, Mick (CooBoo, 2013)
V této knize najdete cestu všech pěti kluků ke slávě včetně 80 barevných fotografií, kde jim to ohromně sluší. Dozvíte se, jak se který učil na střední škole, jak vnímali holky a jaký typ se jim líbí, co si myslí o svém prvním albu Up All Night i o sobě navzájem. Zjistíte, jestli je Harry pořádný, nebo proč se Liamovi říká taťka. A ať už se vám líbí víc irský rošťák Niall nebo exotický Zayn, tahle biografie nemůže žádnému fanouškovi One Direction chybět.