Kouzla a čáry, aneb, Kouzelníkem snadno a rychle - Fischerová, Mary, 1952- (Levné knihy, 2011)
Kouzla nejsou žádné čáry, ale musí se vědět, jak na to. Pobavit nebo ohromit společnost můžete snadnými kouzly s kartami, mincemi, zápalkami, kostkami, dominem a dalšími běžnými pomůckami, která se naučíte z naší knížky.