Čeští panovníci v kostce : knížata, králové, prezidenti - Víšek, Martin, 1952- (Mayday, 2007)
Nastanou situace, kdy člověk někdy narazí na něco z historie a rád by si v té chvíli oživil to či ono. Kdy tenhleten král vlastně panoval? A jak to s ním pak vůbec bylo? Ten druhý, to byl jeho syn nebo bratr?