Ten operativec - Britton, Andrew, 1981-2008 (Talpress, 2016)
V tomto strhujícím thrilleru od autora knihy Ten exulant, bestseleru New York Times, vyráží po krvavé lázni na domácí půdě jeden muž, bývalý agent Ryan Kealey, na nebezpečnou honbu za odpověďmi - a odhaluje pro Spojené státy důsledky příliš hrozné, než aby si je člověk dokázal představit - a příliš reálné, aby se daly ignorovat. Kniha Ten operativec mísí politické triky a globální intriky na nejvyšších úrovních se skrytou psychologickou manipulací toho nejhoršího a nejnebezpečnějšího zrna... 5.díl série Ryan Kealey