Co nesmíte vědět! - Morris, Michael, 1966- (Anch Books, 2014)
Šokující detaily ďábelských úmyslů, při jejichž čtení vám ztuhne krev v žilách. Ano, podtitulek už to prozradil: velká část lidstva má být kvůli tomuto záměru obětována: miliardy nic netušících lidí, kteří nikomu nic neudělali, musí zmizet! Autor v této publikaci vám prozradí jak a proč. Dozvíte se jména těch, jež stojí v pozadí a ukáže vám také, co můžeme společně udělat, abychom tento šílený projekt překazili.Autor v knize vysvětluje neobyčejně jednoduchým a srozumitelným stylem fungování bankovního a finančního systému, jak a proč vzniká inflace a jak se jí dá zabránit. Kromě toho píše jmenovitě o lidech v pozadí, kteří řídí náš svět.