Co nesmíte vědět!. - Morris, Michael, 1966- (Anch Books, 2016)
Teror, revoluce, války - kdo a co za tím stojí!Jaké jsou plány tajné světovlády?V bestselleru Co nesmíte vědět, vydaném v roce 2011, Michael Morris názorně a srozumitelně vysvětlil, jak malá skupinka bankéřů sahá prostřednictvím hospodářských a měnových válek po totálním ovládnutí světa. V této knize se zaměřil na politické a vojenské aspekty nového světového řádu