Divoké karty. - Martin, George R. R., 1948- (Argo, 2016)
Druhá část povídkového sci-fi cyklu, vedeného autorem série Hra o trůny a shromažďující literární výlety za hranice reality i očekávaných point v podání mistrů fantastické literatury ve sdíleném literárním světě.