Války Chaosu. - Feist, Raymond E., 1945- (Václav Soukup - Wales, 2016)
Apokalypsa v Midkemii. Zatímco se ve sporu o korunu Království střetávají armády, Pug a jeho společníci zjišťují, že o osud celého světa se hraje vyšší hra, která daleko přesahuje vše, s čím se doposud setkali. Do událostí vstoupili samotní bohové, klíčová rozhodnutí však stojí před nejslavnějším čarodějem midkemijské historie