Miovo blues - Ohlsson, Kristina, 1979- (Fleet, 2016)
Kniha Lotosové blues popisovala snahu advokáta Martina Brennera očistit jméno Sáry z Texasu, obviněné z vraždy pěti lidí. Nyní Martin pátrá i spolu se svojí přítelkyní Lucy po Sářině synovi Miovi, který záhadně zmizel. Jak se však ukazuje, jde o velmi nebezpečnou záležitost. Objevují se další mrtví a všechny stopy vedou k Martinovi coby vrahovi. Podaří se mu najít Mia a zachránit sebe sama?