Bulharština : slovníček - Lingea (firma) (Nejen pro začátečníky, 2016)
Zcela nový kapesní bulharsko-český a česko-bulharský slovník, v kterém najdete běžně užívanou slovní zásobu současné bulharštiny, a to jak ze spisovného, tak i z hovorového jazyka. Slovníček oceníte nejen na cestách a při práci, ale i při studiu jazyka ve škole nebo v jazykovém kurzu