Cela číslo 17 - Dán, Dominik, 1955- (Slovart, 2016)
Nový případ sdílí tentokrát detektiv Richard Krauz se svým mladým parťákem Jozefem Fischerem alias Josém, talentovaným vyšetřovatelem a nenapravitelným sukničkářem v jedné osobě. Začínají poněkud netypicky případem vánoční vraždy, v jejímž pozadí stála osamělost a zmařená touha prožít alespoň jeden den v roce trochu šťastně a ve společnosti spřízněné duše. V ohnisku zájmu je však především případ vysokoškolského profesora matematiky Kamila Puskailera, jehož poslal prokurátor na třináct let do vězení za vraždu manželky