Holubi : výživa a krmení - Köhler, Dietmar (Víkend, 2015)
Každý chovatel nebo držitel holubů najde v této knize všechny informace o správném krmení a o zdravé stravě pro své chráněnce. Tato kniha je jedinečná svou kompaktností pro všechny chovatele a milovníky holubů, kteří své holuby chtějí co nejlépe krmit a tu a tam i hýčkat