Praktická příručka pro chůvy - Pitáková, Michaela, 1984- (Grada, 2014)
Publikace je u nás první, která se zabývá problematikou profesionální přípravy na hlídání dětí. Je určena především pro budoucí či již pracující chůvy nebo pro ty, které se chystají do ciziny jako au-pair.