Smrtící ukolébavka - McClure, Robert (Knižní klub, 2016)
Oba žijí v Los Angeles, oba se pohybují v místním podsvětí - John Crucci, přezdívaný Frajer, pracuje jako odstraňovač nepohodlných osob. Jeho syn Leo Crucci alias Kručák dělá kariéru u policie. Zdálo by se, že stojí na opačných stranách zákona. Leo nemá zrovna bezúhonnou pověst, často si rád vsadí a nesmlouvaví bossové žádají splatit dluhy. Frajer se zrovna vrací z vězení. Plánuje sice odchod na odpočinek, ale musí se postarat o poslední zakázky. Rád by se postaral i o Lea, ale nemají spolu zrovna ideální vztah. A fakt, že Leo se stane svědkem otcovy práce, k tomu nijak nepřispěje. Smrtící ukolébavka je drsná mafiánská detektivka plná přestřelek, vražd, drog, prostituce, pomsty, intrik a korupce. A taky pokusů o jedno komplikované rodinné sblížení